De Kantoorkantine

De kantoorkantine is als onderdeel van de Maaltijdmanager gericht op het verzorgen van lunches en bedrijfsmaaltijden. Jullie wens staat centraal en met onze persoonlijke aanpak verzorgen wij de catering geheel op maat.

Waarom de Kantoorkantine?

In verschillende onderzoeken is bewezen dat gezond eten leid tot een hogere productiviteit op de werkvloer. Door lekker en voedingsrijk te koken willen wij bedrijven helpen om goed voor hun personeel te zorgen en de werknemers gezond en vitaal te houden.

Wil je eenmalig je personeel verwennen met een voedzame en gezonde lunch of diner? Wil je wekelijks op een vast moment je maaltijden voor het personeel verzorgd hebben? Het kan allemaal.

Lunch: vanaf €7,50 p.p.
Diner: vanaf €9 p.p.

Catering voor jouw locatie?

Op zoek naar gezonden, lekkere en duurzaam-lokale catering bij jou op
het werk? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Je kan onze maaltijden altijd vrijblijvend een keer uitproberen.

AD personeelsdiner

op vaste basis leveren we bij diverse klanten gezonde en verantwoordelijke
personeelsmaaltijden. Zo ook bij het AD in Rotterdam. De maaltijden is goed gebalanceerd met veel groenten. Zo blijft de werk productiviteit optimaal. Per week bieden we in overleg een variabel menu aan.

de Vijverschie

De Vijverschie is een mooie plek in de polder van Delfland die verschillende ruimtes aanbied voor vergaderingen en brainstormsessies. Voor de Vijverschie verzorgen we de lunches tijdens deze sessies.

Woonstad Rotterdam

Voor woonstad Rotterdam verzorgen wij regelmatig een uitgebreide lunch
of maaltijden voor overwerkers en de directie.

Weekmenu

Wekelijks hebben wij een wisselend gevarieerd en gezond menu wat je tot 2 dagen van te voren kunt bestellen. We kunnen dit eenmalig of op vaste dagen leveren voor groepen vanaf 10 personen in Rotterdam vanaf € p.p. Ideaal voor overwerkers of vergaderingen.

Week 11 (11-17  maart)

Wekelijks bieden we een 3-tal verschillende maaltijden aan, uiterst geschikt als overwerk of vergadermaaltijd.

Herkomst producten:

Bestel nu

week 12 (18-24 maart)

Wekelijks bieden we een 3-tal verschillende maaltijden aan, uiterst geschikt als overwerk of vergadermaaltijd.

Herkomst producten: 

Bestel nu

Contact

Je kan ons alles vragen! Wil je samenwerken, catering voor je event, goede maaltijden voor je bedrijf of met ons samenwerken?

Neem gerust contact met ons op via onderstaande gegevens:

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder