De Maaltijdmanager

Wij managen jouw maaltijden in drukke tijden. Thuis of op kantoor.

Druk leven en weinig tijd om te boodschappen te doen, lekkere en verantwoorde gerechten te bedenken en te koken? Wij nemen deze taken graag van je over

De maaltijdmanager helpt drukke werkende Rotterdammers die geen tijd hebben om te koken. Wij doen de boodschappen, koken een gezonde dagverse maaltijd en bezorgen deze met de bakfiets op een door jou gekozen tijdsstip bij jou thuis of op kantoor. Zo kan jij je bezig houden met het managen van wat voor jou belangrijk is en wij met het managen van je maaltijd.

Te laat met bestellen via onze website? Geen probleem. We werken samen met Thuisbezorgd, Deliveroo en Foodora zodat je ook een warme maaltijd kunt bestellen.

Ons menu wisselt wekelijks, we hebben altijd een ruim aanbod aan vleesmaaltijden, vegetarisch maaltijden, soepen en huisgemaakte desserts.


Zakelijk en catering

Ook voor bedrijven en groepen verzorgen wij graag de culinaire invulling. Kijk voor meer informatie op onze  zakelijk / catering pagina.

Onze leveranciers en producten

De Maaltijdmanager werkt uitsluiten met kwaliteitsproducten. Deze zijn voor 80% van lokale oorsprong, uit het seizoen en veelal biologisch. 
Onze belangrijkste leveranciers kennen we persoonlijk, zo houden we de lijnen kort en verkrijgen we de beste producten.

Eet smakelijk!

COPYRIGHT © DEMAALTIJDMANAGER 2017