Vegetarisch gerecht

Indiase curry met tofu en spinazie en aardappelkoekjes

Door onze eigen kruidenmix krijgt deze curry een eigentijdse smaak, bij elke hap proef je weer iets nieuws. In de curry zit lekker veel spinazie afgewisseld met tofu. Daarbij krijg je Aloo tikki, dit is een populair indiaas aardappel koekje. De rijst (lekker samen met de yoghurt raita) stomen we gaar met verschillende specerijen zodat deze een zacht aroma krijgt. Eet smakelijk. 

Ingrediënten

Kokosmelk, basmatti rijst, zilvervliesrijst, ui, knoflook, tomaat, spinazie, tofu, korianderzaad, komijnzaad, mosterdzaad, venkelzaad, kaneel, zwarte peper, witte peper, nootmuskaat, kruidnagel, kardamom, kurkuma, gember, chili, yoghurt, zout, komkommer, aardappel, doperwt, koriander, broodkruim, steranijs


Geschikt voor mensen met een veganistisch dieet

Opwarminstructies

Oven (voorkeur van de Maaltijdmanager):
Verwarm afgedekt 20 minuten op 170°C

Magnetron:
Verwarm 3-4 minuten onafgedekt op 750 watt

Let op! verwarm geen plastic.

€ 10,95
Niet beschikbaar
COPYRIGHT © DEMAALTIJDMANAGER 2017