Vleesgerecht

Jamaicaanse jerk chicken met kokosrijst en bonensalade

Met deze kip waan je jezelf even op een van de witte stranden van Jamaica. Jerk chicken mag je gerust het nationale gerecht van Jamaica noemen. De kip is behoorlijk pittig, deze smaak word afgewisseld met het zoete van de rum en wat bruine suiker en tijm. Om een beetje te blussen doen we hier een geurige kokosrijst bij en een frisse bonensalde van sperzieboon, kidneyboon, zwarteboon en paprika. 

Ingrediënten

scharrelkippenpoot, lenteui, knoflook, tijm, chili pepper vers, soja saus, olijfolie, limoensap, bruine suiker, piment, gember, kaneel, nootmuskaat, kruidnagel, tijm, peper, zout,  rum.

Opwarminstructies

De bonensalde is bedoeld om koud te eten

Oven (voorkeur van de Maaltijdmanager):

Verwarm ongedekt 20-30 minuten op 170°C

Manetron:
Verwarm 3-4 minuten onafgedekt op 750 watt

 

€ 11,50
Niet beschikbaar
COPYRIGHT © DEMAALTIJDMANAGER 2017