Vleesgerecht

Nasi goreng met kip sateh.

Klassieke nasi goreng, de Maaltijdmanager voegt hier extra veel groente door om hem gezonder te maken. Daarbij een lekkere kruidige kipsateh met pindasaus. Ook krijg je er een lekker portie huisgemaakte atjar tjampoer bij, dat is een Indonesische zoetzuur van ingemaakte gemixte groenten. Klassieker die gewoon te lekker is om niet af en toe op het menu te zetten. Eet smakelijk!

Ingrediënten

sjalot, knoflook, kippendij, verse gember, pimentpoeder, zout, peper, zonnebloemolie, limoensap, ketjap manis, soja saus, biologische sambal, pinda's basmatti rijst, ei, sperzieboon, sugarsnaps, wortel, trassi(garnalenpasta), tomatenpuree, chili vlokken, kurkuma, komijn, atjar tjampoer (bloemkool, witte kool, rode paprika, ui, rode peper, laos, gember, kurkuma, mosterpoeder, zout, suiker, natuurazijn, water)

Opwarminstructies

Haal de satehsaus van te voren uit het bakje, dit doorzichtige bakje kan niet tegen hitte.

Oven:

Verwarm afgedekt 20 minuten op 170°C

Manetron (voorkeur van de Maaltijdmanager):
Verwarm 3 minuten onafgedekt op 750 watt

 

€ 10,95
Niet beschikbaar
COPYRIGHT © DEMAALTIJDMANAGER 2017