De Maaltijdmanager ben ik (Michiel) begonnen vanuit mijn passie voor goed eten.

Vanuit mijn professionele keuken in Rotterdam-West kook ik samen met mijn team dagelijks maaltijden voor bedrijven en catering locaties in en om de stad. Dit doen we met veel liefde, mooie ingrediënten en met een goed verhaal. Eten is persoonlijk en eten verbindt. Zelf zijn wij nauw verbonden met onze leveranciers en klanten. Zo kunnen we altijd een unieke beleving voor jou, je gasten of je personeel creëren.

Onze keuken

In onze diverse keuken staan lekker eten en passie centraal. We koken alles vers zonder e-nummers en toevoegingen, zo komt alleen het beste op jou bord terecht. We gebruiken verschillende kookstijlen die de smaken van onze pure ingrediënten versterken.

Doordat we werken met seizoensproducten uit de streek worden we gedwongen steeds weer creatief te zijn met wat het land ons op dat moment te bieden heeft. We maken graag gebruik van oude technieken zoals bijvoorbeeld roken, fermenteren en inmaken.

Voorbeelden vind op onze kantoorkantine en partycatering pagina’s.

Geschiedenis

De Maaltijdmanager is begonnen als maaltijdbezorger door het per bakfiets leveren van gezonde en duurzame huisgemaakte maaltijden. Naar mate dit groeide zijn onze cateringactiviteiten gaan meegroeien. Sinds augustus 2018 hebben we besloten om onze gehele focus op catering te richten en ons hier verder in te professionaliseren.