Party Catering

Het grootste goed wat wij kunnen verzorgen is dat jij samen met je gasten onbezorgd kan genieten. Wij dragen hier graag aan bij door de culinaire invulling van A tot Z te verzorgen.

Waarom Party Catering?

Ieder evenement vraag om zijn eigen aanpak, wij denken graag mee over de invulling hiervan. In overleg is bijna alles mogelijk. Wij zijn voor elke gelegenheid inzetbaar, zowel zakelijk als particulier.

We cateren graag voor jullie:

 

 Ontbijt/brunch
 Lunches
 Foodbowls
 Borrels / borrelhappen
 Buffetten
 Walking diner
 Foodstand op event/markt/beurs etc.

Al onze catering voeren we op een zo duurzaam en lokaal mogelijke manier uit. Zoek je catering passend bij een duurzaam thema, event of project? Wij stellen graag een arrangement op maat op.

Catering voor jouw locatie?

Op zoek naar gezonden, lekkere en duurzaam-lokale catering bij jou op
het werk? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Je kan onze maaltijden altijd vrijblijvend een keer uitproberen.

Vegan food festival

Rotterdam vegan was het eerste veganistische foodfestival van Rotterdam. Met plezier hebben we hier een weekend met een foodstand gestaan. Onze gezonden foodbowls vonden gretig aftrek. Voor diverse evenementen zijn wij inzetbaar met bijvoorbeeld een foodstand/truck (ook niet vegan).

Walking diner zakelijk jubileum

Voor een zakelijke klant van ons hebben we een feestelijk ’s zomers duurzaam walking diner verzorgd. Alle happen hebben we in onze keuken voorbereid in op het kantoor van de klant afgemaakt en uitgeserveerd. De producten die we hiervoor hebben gebruikt waren 99% lokaal en seizoensgebonden.

Kerstfeest op locatie

Voor diverse bedrijven verzorgen wij jaarlijks de kerstviering. Dit kan (naar ruimte) geheel op eigen locatie.

Voedselfamilies Zuid-Holland

Inmiddels hebben we diverse keren samengewerkt met de voedselfamilies. Dit is een initiatief vanuit de provincie Zuid-Holland wat zich inzet voor duurzame, lokale en gezonde betaalbare voeding. Voor de voedselfamilies verzorgde we een lunch. Ook namen we deel aan de oogstweek in oktober 2018.

Contact

Je kan ons alles vragen! Wil je samenwerken, catering voor je event, goede maaltijden voor je bedrijf of met ons samenwerken?

Neem gerust contact met ons op via onderstaande gegevens:

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder