Vegetarisch gerecht

Tempeh chimichurri met maiskoekjes en geroosterde groenten

Chimichurri is een argentijnse salsa die je in Zuid-Amerika vaak bij je vlees krijgt. De Maaltijdmanager heeft hier zijn eigen vegetarische variant van gemaakt. De tempeh marineren we in de saus waarna we hem bakken en nog met extra chimichurri bij jou bezorgen. Erbij krijg je maiskoekjes en diverse seizoensgroenten. Eet smakelijk!

Ingrediënten

rode wijnazijn, tijm, oregano, peterselie, bieslook, rode peper, knoflook, mosterdpoeder, ui, zout, peper, tempeh, seizoensgroenten, mais, maizena, 

Opwarminstructies

Oven (voorkeur van de Maaltijdmanager):
Verwarm afgedekt met aluminiumfolie 20 minuten op 170°C

Magnetron:
Verwarm 3-4 minuten onafgedekt op 750 watt

Let op! verwarm geen plastic deksel/bakjes.

€ 10,95
Op voorraad
COPYRIGHT © DEMAALTIJDMANAGER 2017