Voorgerecht

Gepofte tomatensoep (0,5L)

Voor deze tomatensoep laten we de tomaten eerst langzaam garen in de oven, hierdoor krijgen de tomaten een geconcentreerde zoete smaak. Hierna zetten we een bouillon op met wat wortel en celdery. De bloemkool voegen we toe voor structuur en romigheid. Op het laatst dan we er nog een flinke hand verse basilicum door. Al met al een waar genot. In de verpakking zit 500ml genoeg voor 2 kopjes.  

Ingrediënten

tomaat, wortels, celdery , ui, knoflook, groentbouillon, basillicum, laurier, gember, bloemkool, olijfolie, peper, zout

Geschikt voor mensen met een veganistisch dieet

Opwarminstructies

Pan (voorkeur van de maaltijdmanager):
Verwarm in enkele minuten op laag/middelhoog vuur, tussendoor goed roeren. Laat de soep niet koken.

Magnetron:
Verwarm de soep 5 minuten op 650 watt

€ 4,50
Niet beschikbaar
COPYRIGHT © DEMAALTIJDMANAGER 2017