Zo werkt het

menu

Stap 1: Het menu

Wij zorgen voor een dagelijks gevarieerd, lekker en gezond menu. Dagelijks hebben we een wisselende vlees/vis en een vegetarisch hoofdgerecht. Daarnaast hebben we plantaardige soep als voorgerecht, een kindergerecht en een dessert op het menu staan. Deze wisselen regelmatig door zodat je altijd wat nieuws te proeven hebt.
We werken waar het kan met scharrel/biologisch vlees, het liefst gebruiken we lokale groenten. De maaltijden worden door onze Maaltijdmanagers bereid en gaan altijd dagvers de deur uit.
Tip! Je kunt ook alvast ontbijt meebestellen voor de volgende dag, dit wordt samen met je maaltijd bezorgd, ook lekker voor op kantoor.

 

 

 

schedule

Stap 2: Bestellen

Bestel voor 11.00 uur als je dezelfde dag nog wilt genieten van een verse maaltijd. Om jou extra te ontzorgen kun je de keuze maken om je maaltijden meerdere dagen vooruit te bestellen (tot aan de volgende week).
Een hoofdgerecht bestel je vanaf €10,95, de bezorging is gratis vanaf dit bedrag.
Betalen doe je veilig via Ideal, Paypal of creditcard.

 

 

 

bike

Stap 3: Bezorging

De deurbel gaat, je maaltijd wordt bezorgd. Wij bezorgen tussen 16.00 en 20.00 op het door jouw gekozen tijdsslot, thuis of op kantoor. Woon je buiten ons bezorggebied of haal je toch liever je maaltijd op? Ophalen kan na het plaatsen van een order in onze webshop.
We bezorgen onze maaltijden met de elektrische bakfiets. Zo bezorgen we jullie minder file en onze bezorgers een beter figuur. En het is ook nog is goed voor het milieu!

 

 

 

eat

Stap 4: Eet smakelijk!

Je maaltijd wordt gekoeld thuisbezorgd. De Maaltijdmanager gebruikt speciale blast-chillers (supersnelturbo koelkasten) om de maaltijden snel terug te koelen. Hierdoor blijft de smaak en textuur behouden en gaan er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren.
Bij je bestelling vind je een duidelijke opwarminstructie, dus laat ons voor je zorgen en eet smakelijk!
COPYRIGHT © DEMAALTIJDMANAGER 2017